fbpx
Vælg en side
5 smukke Lunkarya bebser er kommet til verden 2. Juledag

 

Vores 2 smukke Lunkarya marsvin, Tilde og Louie har leveret ikke færre end 5 smukke babyer her 1. Juledag. 2 piger og 3 drenge – Frodana´s Elvira, Ella, Einstein, Eddie og Elvis. Spændingen har været til at tage og føle på under hele Tilde´s drægtighed og nervøsiteten havde virkelig bidt sig fast.

Det viste sig dog at vi havde undervurderet Tilde´s instinkter, for mens vi andre tog en lille lur på sofaen, klarede hun helt selv at føde 5 lækre og levedygtige unger uden nogen form for slinger i valsen.

Da jeg kom ind i mutterummet for at tjekke Tilde, klatøjet og stadig halvsovende, da fik jeg øje på en lille uldtot som stod ved siden af Tilde. Må indrømme at hjertet lige sprang et slag over. Da jeg kome nærmere kunne jeg se at der var 3 stk lækkerheder. Jeg ville da lige tage Tilde lidt til siden så jeg kunne mærke hende efter oom der nu kunne ske at der var flere i maven og da jeg gjorde det, så fik jeg sørme øje på 2 mere der lå under hende. Jeg kunne dog hurtigt se at Tilde havde helt styr på det dersens føderi og hun var godt igang med at slikke alle ungerne efter tur og samtidig spise moderkagerne. Jo jo…marsvin kan også multitaske!

Se flere billeder i galleriet og under E – kuldet.