fbpx
Vælg en side

Har du angst inde på livet?

Angst kan være invaliderende for mange – voksne som børn.

Angsten påvirker ikke kun psyken men kan vise sig som noget meget fysisk i form af åndenød, muskelspændninger, udpræget træthed og svimmelhed.

Kæmper du eller dit barn i dagligdagen med angst, stress eller en følelse af tristhed og tomhed? Sådan behøver det ikke være.

Jeg selv oplevet angst på egen krop og fortæller gerne om hvordan mine marsvin hjalp mig når det var værst.

Netop derfor har jeg valgt at lave et tilbud hvor man kan få besøg af to af mine milde og rolige marsvin for én uge ad gangen i max 4 uger. Naturligvis skal alle betingelser være til stede for et gensidigt samarbejde. Finder du/I så ud af undervejs at mine marsvin faktisk har en beroligende hjælp for dig, så finder vi sammen en god løsning for dig/jer  – jeg samarbejder med flere dygtige opdrættere så vi er sikre på at få det perfekte match til dig/jer.

Jeg påstår ikke at mine marsvin er løsningen på alt, men de kan være en katalysator for bedring. Måske ER marsvin lige det der skal til for at finde roen, enten lige inden sengetid eller blot at mærke varmen fra marsvinet der putter sig i favnen når angst fornemmelsen trænger sig på. Her er muligheden for at afprøve om et marsvin kan være noget for dig/jer!

Der følger et stort bur med, savsmuld, hø og mad til en uge samt tissetæppe og hyggepose.

Ring og hør nærmere på tlf 22737590

 

Vi har åbent for besøg hvor I kan hilse på vores marsvin og mærke efter om det kan være en mulighed for jer at prøve.

Læs her om de terapeutiske egenskaber hos marsvin.