fbpx
Vælg en side

Tak fordi du viser interesse i udviklingen af FLOOFERS – sansestimulerende krammebamse.

 

 

Fokusgruppens formål er at teste og bidrage til udviklingen af FLOOFERS. Vi søger testfamilier med børn/unge/voksne i forskellige aldersgrupper og med forskellige kognitive udfordringer.

Som Tak for hjælpen vil hver familie/testperson modtage et gratis eksemplar af en færdigudviklet FLOOFERS med CE-mærkning.

Fremgangsmåde:

Du modtager 1 stk. FLOOFERS inkl. udtagelig varmepude og lavendelpose.

I en måned skal I bruge bamsen som I vil; når testpersonen skal sove, har uro, i skoletiden, efter skoletid, viser ængstelse, til afslapning i sofaen, til tandlægebesøg mv. I alle de situationer hvor I tænker den vil gøre gavn for netop jeres testperson.

Der medfølger en udførlig brugsvejledning samt et evalueringsskema med hvor du skal angive specifik feedback på flere områder – både i forhold til selve bamsen, men også i forhold til reaktioner fra testpersonen og udbyttet af varmebamsen. Feedback, billeder og evt. video i feedback’en kan blive brugt i fremtidige kommercielle anliggender. 

Efter den måned, skal du sende testbamsen tilbage og når bamsen er færdigudviklet, vil du modtage din helt egen, som tak for hjælpen.  Der er også mulighed for at købe prototypen til særpris hvis testpersonen udviser så stor tilknytning, at det vil være uhensigtsmæssigt at sende retur.

Send mig en mail

Jeg håber du har lyst til at hjælpe mig med at hjælpe så mange børn, unge, forældre og pårørende som muligt.

Send mig en mail med et par linjer om jeres udfordring og hvorfor du tænker en FLOOFERS kan gøre en forskel i jeres hverdag.

Carol Sannes

carol.sannes@gmail.com

Tlf. 2273 7590

Tilbage til FLOOFERS

Ønsker du at forudbestille en FLOOFERS?

Vil du sikre en First Audition FLOOFER til én du har kær?

Forudbestil allerede nu til introduktions pris.

Vi forventer et prisleje på mellem kr 500 – kr 1000 pr styk eksl. fragt.

Skriv navn, adresse og tlf nr og jeg kontakter dig så snart din FLOOFERS er klar.

Send en mail til: info@frodanas.dk